Krenule subvencije za “punto“

Bez autora
Jan 23 2011

Na svom zvaničnom sajtu, diler „Fijat automobila Srbija“, beogradski „Delta automoto“ prvi je objavio nove cenovnike za „punto klasik“, koji će se i u 2011. prodavati uz subvencije Vlade Srbije. Uredba o subvencionisanoj kamatnoj stopi za kupovinu „punta“ iz Šumadije je produžena i na 2011. godinu i iznosi 4,5 odsto na godišnjem nivou, uz mogućnost kupovine vozila bez učešća i sa periodom otplate do sedam godina. Uredbom o uslovima i načinu sprovođenja subvencionisane kupovine automobila proizvedenih u Republici Srbiji, zamenom „staro za novo“ u 2011. doneta je odluka da se cena ovih vozila umanjuje za iznos od 600 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan kupovine. Pravo kupovine novih automobila u skladu sa ovom uredbom imaju fizička i pravna lica koja imaju prebivalište, odnosno sedište na teritoriji Republike Srbije.

Krenule subvencije za “punto“Na svom zvaničnom sajtu, diler „Fijat automobila Srbija“, beogradski „Delta automoto“ prvi je objavio nove cenovnike za „punto klasik“, koji će se i u 2011. prodavati uz subvencije Vlade Srbije.

Uredba o subvencionisanoj kamatnoj stopi za kupovinu „punta“ iz Šumadije je produžena i na 2011. godinu i iznosi 4,5 odsto na godišnjem nivou, uz mogućnost kupovine vozila bez učešća i sa periodom otplate do sedam godina.

Uredbom o uslovima i načinu sprovođenja subvencionisane kupovine automobila proizvedenih u Republici Srbiji, zamenom „staro za novo“ u 2011. doneta je odluka da se cena ovih vozila umanjuje za iznos od 600 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan kupovine - kažu u „Delta automoto“.

Pravo kupovine novih automobila u skladu sa ovom uredbom imaju fizička i pravna lica koja imaju prebivalište, odnosno sedište na teritoriji Republike Srbije. Ako su vlasnici automobila ili poseduju važeće ovlašćenje za upravljanje, raspolaganje i odjavljivanje automobila koji su proizvedeni pre 1. januara 1999. a koji ne ispunjavaju ekološke standarde propisane normom „evro 3“. Potrebno je i da su vozila kompletna i u voznom stanju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik